Over ons


Het team van Triggerpoint bestaat uit Jeroen van den Hoven, Janneke van den Bent en Tessa Huijbens. Wij staan geheel tot uw dienst. Mocht u vragen hebben over onze onderzoeksfaciliteit Triggerpoint of over onze marktonderzoeksdiensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Jeroen van den Hoven

Studio Director, Research Manager

Het leuke aan het werken bij Triggerpoint is de veelzijdigheid van de baan, gecombineerd met het persoonlijk contact met klanten. Mocht u vragen hebben over Triggerpoint of onze aanvullende diensten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Janneke van den Bent

Studio Manager, Research Executive

Bij onze onderzoeksfaciliteit Triggerpoint staat klantvriendelijkheid bovenaan. Ik zal er dan ook alles aan doen om te zorgen dat uw onderzoek naar wens verloopt! Samen met ons team van gastvrouwen sta ik altijd voor u klaar. Met veel plezier en enthousiasme heet ik u daarom welkom in onze onderzoeksfaciliteit.

Tessa Huijbens

Studio Manager, Office Manager

Bij Triggerpoint krijg ik de kans om zowel mijn organisatietalent als mijn servicegerichtheid te combineren in de functie als  Office- en Facility Manager. Voor mij is het belangrijk dat u tevreden bent en met een glimlach de deur uit gaat. Ik heet u graag van harte welkom in onze onderzoekfaciliteit Triggerpoint in Rotterdam. 

Loading